lauantai 10. kesäkuuta 2017

L Uudinlinkkejä 10.6.2017

Ensin pari MTV:n uutista.

Eerikki Pitkänen kertoo, että Millwall-jalkapallojoukkueen kannattaja Roy Larner hyökkäsi paljain käsin Lontoossa ravintolaan iskeneitä terroristeja vastaan, jolloin muut asiakkaat pääsivät pakenemaan. Hieno mies. Oi, katso:

Oluen rohkaisema futisfani hyökkäsi terroristeja vastaan paljain nyrkein – vastasi Allah-huutoihin Millwall-huudolla

PS Tämä Allah ei taida oikein olla minun makuuni.

*

Mustassa Afrikassa on hyvän aikaa ollut niin, että albiinot joutuvat pelkäämään ruumiinosiensa tai jopa henkensä puolesta, kun ihmiset haluavat irrottaa heistä osia, jotta niitä voisi käyttää taikakaluina tai niiden ainesosina. Jaakko Sandqvist kertoo uudesta villityksestä Mosambikissa, jossa on kyse siitä, että kaljuja ihmisiä metsästetään samasta syystä. Oi, katso:

Kaljut ihmiset vaarassa Mosambikissa – poliisi varoittaa rituaaleihin liittyvistä murhista

***

Ja seuraavaksi pelkästään Yleisradion uutisia. Yleisradio kuuluu suomalaisen mediakentän jyrkästi maahanmuuttovastaiseen fraktioon:

Esitellään maailman edistyksellisimmän valtion Pohjois-Korean pääkaupungin Pjongjangin meininkiä, myöskin kivojen videoiden avulla. Oi, katso:

Pjongjang – päivä suljetun kaupungin kaduilla

PS Pjongjang on siis kaupunki, jossa asuvat maan etuoikeutetut. Uusi luokka. Kuten toisinajattelija Milovan Ðilas voisi sanoa, jos olisi elossa. Kaupunki on myös maan näyteikkuna ulkomaille. Siellä henkilökohtaista vapautta lukuun ottamatta monet asiat ovat suurin piirtein kunnossa.

*

Mika Mäkeläinen käsittelee eteläkorealaista tv-ohjelmaa, jossa saavat puheenvuoron Pohjois-Koreasta loikanneet ihmiset, jotka kertovat millaista elämä oli ollut siellä. Oi, katso:

Yle Etelä-Koreassa: Näin Pohjois-Korean loikkareista tehdään tv-tähtiä

*

Mikä Mäkeläinen vastaa lukijoiden Pohjois-Koreaa koskevaan kysymyksiin. Oi, katso:

Mihin Pohjois-Korea sijoittaa itsensä maailmankartalla ja paljonko siellä tienataan? Kirjeenvaihtajamme vastaus 20 kysymykseen

*

Marjo Rein kertoo Rolf Karlssonista, jolla on ehkä Suomen laajin suojeluskuntiin liittyvä kokoelma. Suojeluskuntajärjestö oli aikoinaan Suomen maanpuolustuksen suuri tuki, kunnes Neuvostoliitto pakotti Suomen kieltämään sen. Oi, katso:

Rolf Karlssonin intohimona ovat suojeluskunnat – järjestö perustettiin 100 vuotta sitten

Ps Itse kannattaisin lämpimästi Suojeluskuntajärjestön uudelleenperustamista.

*

Katriina Töyrylä kertoo, että Pohjois-Irakissa sijaitseva autonominen kurdialue aikoo järjestää kansanäänestyksen itsenäistymisestä. Ja Turkkihan, joka ei viattomien verta saa sitten koskaan pestyä käsistään, on asiasta hieman vihainen. Oi, katso:

Irakin kurdialue järjestää kansanäänestyksen itsenäistymisestä

PS Itse kannatan itsenäistä Kurdistania, joka käsittäisi kurdien asuttamat alueet neljän valtion eli Irakin, Iranin, Syyrian ja Turkin alueelta.

*

Katriina Töyrylä kertoo, että ruotsalainen äiti oli tarjoutunut tartuttamaan muiden ihmisten lapsiin vaarallisen tartuntataudin tuhkarokon. Ja että nainen oli saanut tiedusteluunsa myönteisiä vastauksia. Oi, katso:

Ruotsalaisäiti tarjoutuu tartuttamaan lapsiin tuhkarokon – "Näin lapsenne välttyy rokotukselta"

PS Miten tyhmiä ihmisiä voi nykyaikanakin elää!

*

Juho Tuomisto kertoo tuoreesta fossiililöytöihin perustuvasta tiedosta, jonka mukaan ihmislaji olisikin n. 300.000 eikä n. 200.000 vuotta vanha. Oi, katso:

Fossiililöytö: Ihmislaji vanheni sadallatuhannella vuodella – "Heillä oli kasvot jotka voisit tavata junassa New Yorkissa"

PS Toisaalta olen lukenut, että ko. ihmistyypin kallo ja sitä myötä myös aivot olisivat olleet pitkulaisempia kuin nykynykyihmisellä. Vaikka olen asiassa ei-asiantuntija, niin eikös se merkitse, että kyseessä ei olisi anatomisesti ihan nykyihminen? Mitäs jos kyseessä on kuitenkin arkaainen nykyihminen, heidelberginihmisen lähisukulainen?

*

Heikki Heiskanen kertoo, että virallinen Venäjä on hyvin hyvin vihainen siitä, että meillä lännessä rohjetaan esittää kysymyksiä Venäjään periaatteessa kuuluvassa Tšetšeniassa homoseksuaaleihin kohdistuvasta vainosta. Nasse-setä on hyvin vihainen! Kertoo myöskin, että valtiollinen Rossija 24 -uutiskanava on antanut ymmärtää, että ne kysymykset ovat osa läntistä informaatio-operaatiota. Että miten tyhmää väkeä! Oi, katso:

Venäjän valtiollinen televisio otti Ylen toimittajan hampaisiinsa

*

Lauri Miikkulainen kertoo professori Heikki Hiilamon esityksestä, jonka mukaan valtionverotuksen osuus suurista palkoista Suomessa on hiljalleen laskenut 1980-luvulta alkaen ja että olisi viisi veroa, joiden avulla tuloeroja voitaisiin kaventaa. Oi, katso:

Lapsilisät ja perintövero listalla – Professori: 5 veroa, joita voitaisiin nostaa tuloerojen kaventamiseksi

*

Riikka Jauhiainen kertoo, että Elinkeinoelämän keskusliitro on esitellyt oman perustulomallinsa. Oi, katso:

EK esitteli oman perustulomallinsa: asumis- ja toimeentulotuki yhteen

*

Heli Kaski kertoo tuoreesta kirjastoalan raportista, jonka mukaan kirjastoilla on selvä rooli syrjäytymisen ehkäisemisessä. Oi, katso:

Euro kirjastoon tuo kolme takaisin – kirjastoselvitys kertoo miljardiroolista syrjäytymisen torjunnassa

*

Mattias Mattila kertoo mitä mieltä kulttuuriviesras, kapellimestari Hannu Lintu on aikaisemmin kulttuuriministerinä  toimineestä Paavo Arhinmäestä ja nykyisestä viran haltijasta Sampo Terhosta. Oi, katso:

Hannu Lintu kulttuuriministereistä: vasemmiston Arhinmäki löi kulttuurieliitin leimaa otsaan, perussuomalaisten Terho on mahdollisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti