perjantai 9. kesäkuuta 2017

S "Islamofobia" on VERBOTEN

Huvittavinta Oikean Islamin ideassa on, suvisjargonia käyttääkseni, miten problemaattisen eurosentrinen se on. Siinä oletetaan, että 2000-luvun länsimainen liberalismi on moraalin ja korkeakulttuurin kultastandardi, ja näin ollen kaikki älykkäät ja hyväsydämiset ihmiset totta kai kannattavat sitä. Rasistit ovat tyhmiä pahiksia, joten heiltä tuota ei voi odottaakaan. Uhrivähemmistönä muslimit kuuluvat kuitenkin hyviksiin, joten luonnollisesti he oikeasti kannattavat suvaitsevaista, LGBT-myönteistä liberalismia. Jos he eivät tätä pakettia kannattaisi, he eivät olisi hyviksiä, ja se taas olisi islamofobiaa, mikä on VERBOTEN.

Verbaaliakrobatiaksi homma menee siinä vaiheessa, kun pitää selittää miksi Oikea Islam on käytännössä promilleluokan ilmiö, mutta silti Oikeaa. Edistyksellinen rauhan uskonto peittyy kulttuuriin liittyvän toksisen maskuliinisuuden alle, mutta ihan yhtä laillahan sitä on Suomessakin (joten emme saa tuomita), vaimojaan hakkaava valtaväestö on opettanut tulijat huonoille tavoille, ja niin edelleen. 1980-luvulla samanlaiset neropatit Neuvostoliitossa kehittelivät monimutkaisia ajatusrakennelmia perustellakseen, miksi historia jatkaa edelleen vääjäämätöntä voittokulkuaan kohti Oikeaa Kommunismia, vaikka käytännössä kaikki empiiriset huomiot puhuivat tätä ideaa vastaan.

Minä olen häpeämätön kulttuurirasisti, mutta silti minulla ei ole ongelmaa sen kanssa, että kaikki ihmiset eivät halua elää samalla tavalla kuin me Euroopassa. Koska pystyn hyväksymään sen, ymmärrän myös että useimmat tulijat haluavat elää täällä samalla tavalla kuin kotimaassaan, paremmalla elintasolla vain, eivätkä halua muuttua tiedostaviksi feministeiksi. Jos minulla olisi lapsia ja muuttaisin johonkin Marokkoon, niin en minäkään haluaisi heistä tulevan kunnon arabimuslimeja. Siksi minulla onkin tervettä varovaisuutta maahanmuuton suhteen - ihan niin kuin marokkolaisillakin olisi, jos vaihtoehtotodellisuuden köyhä ja ylikansoitettu Eurooppa alkaisi dumppaamaan sinne ylijäämäväestöään. 

[nimimerkki "LE" 11.5.2017 Yrjöperskeles-blogin merkinnän Epäilyksen piru ja sävelletty islam lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti