torstai 27. tammikuuta 2022

S Päivi Räsänen, nyky-Suomen syntinen

Siellä se syntinen taas menee: uskovainen, kuuden lapsen isoäiti Raamattu kourassaan. Päivi Räsänen hymyilee urhoollisesti valokuvaajien ristitulessa ja puristaa nahkakantista Raamattua kädessään.

Räsästä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan – pykälä löytyy rikoslain luvusta “sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan”.

Tilanne on älytön. Samaan aikaan, kun Räsänen ravaa kuulusteluissa ja oikeudenkäynneissä vakaumuksensa takia, lehdet kertovat, kuinka Suomi on yksi harvoista länsimaista, jossa ainuttakaan Isisin alueelta palannutta ei ole tuomittu terrorismirikoksista.

Samaan aikaan kun johtavat poliitikot valittavat naisvihasta, vihapuheesta ja haluavat kiristää sananvapauslainsäädäntöä entisestään, he lepsuilevat jihadistisen ideologian levittäjien kanssa ja roudaavat heitä Suomeen.

Logiikkaa on vaikea ymmärtää.

[Näin oli lausuttu Sanna Ukkolan 27.1.2022 julkaistussa kolumnissa Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina – mitä ihmettä!.]

[Aiheeseen liittyen, voit niin halutessasi käydä lukemassa Jeesuksen vuonna 2021 julkaisemani blogimerkinnän Tapaus Päivi Räsänen ja laki "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan". Vaikka valtakunnansyyttäjän toimia Päivi Räsästä voi pitää jonkinlaisena vainona, niin tuossa kirjoituksessani selitän, miksi Räsästä ei silti voida pitää sananvapauden sankarina.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti