lauantai 22. tammikuuta 2022

S Kokoomuksen epäpätevä valehtelusyytös uusien aluevaalien edellä

Sama kunnioittava puhetyyli on pääosin ollut voimassa myös vaalikeskusteluissa. Aluevaalien kampanjointi on ollut poikkeuksellisen kesyä, sillä yksikään puolue ei ole voinut historian ensimmäisissä vaaleissa vedota haluamaansa muutokseen. Leikkausten kaltaisista negatiivisista asioista ei ole tarvinnut puhua eikä ikäviä syytöksiä heitellä.

Tästä syystä kokoomuksen valehtelusyytös särähtää erityisesti. On vaikea ymmärtää, miksi perinteitä kunnioittava kokoomus haluaa lähteä mauttomaan loanheittoon tilanteessa, jossa sillä on tukevan oloinen johto mielipidemittauksissa ja todennäköisesti kelpo tulos tulossa. Pelätäänkö puolueessa, etteivät puheenjohtaja Petteri Orpon suoritukset vaalitenteissä sittenkään kirkastaneet viestiä riittävästi vaalivoittoon?

[Näin oli lausuttu Ilta-sanomat -lehden sivuilla 21.1.2022 julkaistussa Johannes Kotkavirran kirjoittamassa kolumnissa Kommentti: Kokoomuksen pelisilmä petti viime metreillä.]

[PS. Mieleen tulee erään hupilehden eräs juttu, jossa sanottiin – siteeraan muistinvaraisesti –: "Kokoomus ajaa minun asiaani, toteaa vuosaarelainen pitkäaikaistyötön, pirtuhuora Joonatan".]

2 kommenttia:

  1. Ehkäpä Petturi Urpo ajattelee jo seuraavia eduskuntavaaleja ja on hyvissä ajoin aloittanut yritykset kosiskella PS:n äänestäjiä?

    VastaaPoista