tiistai 24. tammikuuta 2017

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlahanke romuttaa Suomea turvallisena maana {S}

Kun Suomen itsenäisyyden 100-vuotishankeen varoista myönnettiin 30 000 euroa koodaribussin lähettämiseksi Afrikkaan, kansanedustaja Jukka Kopralta (kok.) menivät kahvit väärään kurkkuun. Hän sai kuitenkin kakaistuksi, ”mitä tekemistä tällä on Suomen itsenäisyyden kanssa?”

Suomi 100 -hankkeesta tuettiin 24 500 eurolla myös käänteistä syrjintää edustavaa feminististä projektia ”Naisjohtajat esiin!” ja 50 000 eurolla ”Suomalaisuuden uudelleenmäärittelyä”. Viimeksi mainitun tehtävänä lienee edistää monietnistä ja monikulttuurista yhteiskuntaa ja siten romuttaa ulko- ja puolustuspolitiikkamme keskeinen tulos: se, ettei meillä ole suuria kansallisia ristiriitoja eikä kaduillamme ole partioinut vierasperäisiä joukkoja valvontakomission jälkeen (paitsi nyt, kun heitä on saapunut Lähi-idästä).

[filosofi Jukka Hankamäki 14.1.2017 blogissaan julkaisemassaan merkinnässä Suomi 100 ja telefoni Afrikassa], joka käsittelee sitä, että Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlahankkeen varoja on myönnetty paljon kaiken maailman hyödyttömään ja myös vahingolliseen hubaabaan]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti