lauantai 6. helmikuuta 2021

S Yhdysvaltain yliopistoissa vallitsee hölynpöly

Ayaan Hirsi Ali hiljan tehdyn haastattelun loppupuolella kertoo mm., että Yhdysvalloissa jonkun yliopiston presidentin on nyt lopulta ryhdistäydyttävä ja tuomittava kulttuurimarksistinen hölynpöly (Ayaanin sanoin ”nonsense”)  polvistumisineen, mikroaggressioineen, intersektionalismeineen, valkoisen miehen etuoikeuksineen ja värillisten ihmisten uhriutumisineen ym.

Ayaan Hirsi Alin mukaan Yhdysvaltain yliopistot – huippuyliopistot mukaanlukien – eivät ole antaneet opetusta viimeisten vuosikymmenien aikana vaan indoktrinaatiota (engl. ”not education but indoctrination”). Tämä yliopistoissa vuosikymmeniä kuplinut hölynpöly on viime vuosien aikana jalkautettu yhteiskuntaan halvaannuttaen sen BLM-liikehdinnän myötä sellaisessa kansainvälisessä tilanteessa, jossa esimerkiksi Kiina haastaa USA:n yhä tiukemmin.

Instituutiot, kirjoitettu historia, turvallisuus kaikki on vaakalaudalla USA:ssa. Ayaan Hirsi Ali toteaa, että demokraattien on nyt hävittävä seuraavat presidentin vaalit ja ne demokraatit, jotka vielä ovat järjissään, heidän on uudelleen suunnattava puolue oikeille urille ja heitettävä puolueen äärivasemmistosiipi ulos puolueesta seuraavien vaalien jälkeen. 

[Näin oli lausuttu Mikko Paunion blogissaan 16.7.2020 julkaisemassa merkinnässä USA:n somali Ayaan Hirsi Ali: ”Pysäyttäkää BLM”.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti