tiistai 9. helmikuuta 2021

S Marilyn Manson pimeyden ruhtinas?

52-vuotiasta Mansonia eli oikealta nimeltään Brian Warneria on tituleerattu pimeyden ruhtinaaksi. 1990-luvulla läpimurron tehnyt ja Suomessakin suosittu muusikko on tunnettu kohauttavista tempauksista, goottityylistä inspiroituneista mustista vaatteista ja vahvasta meikistä.

Kuoleman kanssa flirttailevan Mansonin taiteilijakuva koki tällä viikolla kuitenkin kolauksen. Viisi naista syytti häntä seksuaalisesta häirinnästä ja manipuloinnista. Naisten joukossa on Mansonin entinen tyttöystävä Evan Rachel Wood. Manson kiistää väitteet.

[Näin oli lausuttu Helsingin sanomat -lehdessä 3.2.2021 julkaistussa Venla Kuokkasen kirjoittamassa uutisartikkelissa Pimeyden ruhtinaasta näyttää tulleen paholainen oikeasti: Sokki­rokkari Marilyn Mansonin yksityis­elämä ja taide menivät sekaisin, ja se saattaa olla faneille liikaa.]

[Minä olin luullut Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon olevan Pimeyden ruhtinas.]

[Jos ei nyt olisi tullut tätä Marilyn Mansoniin liittyvää kohua, niin olisin voinut ehdottaa, että Halla-ahosta tehtäisiin Suomi-kuvan kirkastaja ja matkailuvaltti.]

2 kommenttia:

  1. Eeva-Raakkeli ja Tytöt alkoivat seukata sokkirokkarin kanssa, kun se oli niin jänskättävä ja arvaamattoman vaarallisen tuntuinen.
    Sitten he järkyttyivät suunniltaan, kun sokkirokkari olikin arvaamattoman vaarallinen.

    Eikö tällaiset Eeva-Raakkelit pitäisi ottaa Britney Spearsin tavoin huostaan, kun he eivät näköjään kykene tekemään elämäänsä koskevia päätöksiä järkevästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riittävän kapinallinen onkin yllättäen liian kapinallinen.

      Joo, on tämä melko pahaenteistä, että tällaisia ihmisiä on jonkin verran olemassa.

      Poista