torstai 28. huhtikuuta 2016

Normaalielämässään suvaitsevaiset vihervasemmistolaiset ovat suhteellisen hyvätapaisia

Itse tosin ihan mielelläni otan asiakkaikseni hippejä, olettaen siis, etteivät ne ole pilvessä. Vaikka vihervasemmistolaisten ideologiat ovatkin vastenmielisiä, pidän heistä ihmisinä. He eivät riehu tai riitele; usein he eivät edes suostu väittelyyn, koska erimielisyydet ahdistavat heitä, ja he ymmärtävät, että jos joku ei puheella mieltään muuta, ei siinä silloin huutaminen auta yhtään sen enempää. Joku saattaisi moittia heitä nössöydestä, mutta minusta se on vain mukavaa, jos jonkun kanssa on helppo tulla toimeen.

[Näin oli 16.4.2016 Pekan porstua -blogin pitäjä lausunut bloginsa merkinnän Lasten ja keski-ikäisten kasvatuksesta lukijakommenteissa.]

[Nimimerkki "Korppi on oikeus" oli vastannut hänelle lukijakommenteissa sitten tällä lailla:]

Tämä on muuten varsin totta. Itselläni on ystävinäkin vihervasemmistolaisiksi luokiteltavia ihmisiä, jotka ovat keskimäärin kilttiä ja hyvin käyttäytyvää porukkaa. Joku nuiva tai kansallismielinen on taas villi kortti, sillä hän voi olla mitä tahansa rähisevän päsmärin ja hyvätapaisen väliltä. Aivan kuten vihervassari on todennäköisesti koulutettu kaupunkilainen, voi nuiva olla mitä tahansa kouluja käymättömän maalaisen ja koulutetun metropoliasukkaan väliltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti