keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Opportunisteista ja joomiehistä ja parista näiden vastapuoleen kuuluvasta ihmisestä

Filosofit ovat viisaita ihmisiä. Esimerkiksi Pekka Himanen sai Jyrki Kataisen tilaamasta kirjasesta 700 000 euroa (ilman kilpailutusta, ja ei ole hullu se, joka pyytää vaan se joka maksaa). J. Sakari Hankamäki ei ilmeisesti ole tässä mielessä kovinkaan viisas. Hän on näet kertonut olevansa vastarannan kiiski ja on myös kertonut, ettei ole suostunut feministien käsikassaraksi, ja tämä tämmöinen on näkynyt kielteisesti hänen tilipussissaan.

Olisiko vielä niin, että opportunistit ja joomiehet eivät ole koskaan vieneet kehitystä eteenpäin.

Halla-aho ja Hankamäki ovat ainakin yrittäneet panna jarrua tuolle kulttuurimarxilaisten ja libertalistien symbioosille, joka Amerikasta käsin lähti maailmanvalloitusretkelle joskus Reaganin aikana (Amerikan vasemmisto lanseerasi käsitteen "poliittinen korrektius" 1970-luvulla, ja siitä se alkoi se vyörytys, jonka seurauksena rasismista on tullut/tulossa uusi musta).

[Lasse Kallo 23.1.2016 aina kerubinkasvoisen Kyuu Eturautin blogin merkinnän Haluatteko tuhota MV-lehden? Näin se käy. lukijakommenteissa. Kallon mainitsema Jukka Hankamäki on homoseksuaalinen isänmaallinen filosofi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti