maanantai 8. helmikuuta 2016

Millainen on sisäministeri Petteri Orvon (Kok.) mielenmaisema

Maahanmuutosta vastaava sisäministeri Petteri Orpo (kok) on valmis poikkeuksellisiinkin keinoihin, jopa lainmuutoksiin, jotta maahanmuuttajat saadaan nopeasti töihin.

Poikkeuksellisia keinoja, jopa lainmuutoksia jotta maahanmuuttajat saadaan nopeasti töihin. Nimenomaan maahanmuuttajat. Ei kantaväestö. Miettimättä sinänsä sitä, onko niistä maahanmuuttajista varsinaisesti hyötyä ns. oikeilla työpaikoilla, sillä nykyäänkin he ovat onnistuneet työllistymään lähinnä julkiselle sektorille sellaisiin työtehtäviin, joita ei olisi olemassakaan, jos heidän kansanryhmänsä olisi pysynyt omassa maassaan.

[...]

Orpo noudattaa poliittisen eliitin hyväksi havaitsemaa linjaa, eikä siis edes suunnittele minkäänlaisia poikkeuksellisia toimenpiteitä saadakseen aikaan sen että suomalaiset, valmiiksi kieli- ja ammattitaitoiset työttömät saataisiin töihin. Orpoa ei myöskään kiinnosta se, että viisikymmentä vuotta täyttänyt suomalainen on tällä hetkellä elämänsä viimeisessä työpaikassa, sillä jos hän jää työttömäksi, ei häntä enää koskaan palkata. Niin Orpolle kuin poliittiselle eliitille yleensäkään suomalaisia ei ole olemassa muussa kuin maksajan roolissa. He ovat joku välttämätön paha, bensaa unelmanpyörityskoneessa joka maksaa poliittisen eliitin unelmatehtailun.

[Yrjöperskeles-blogin 20.1.2016 julkaistussa blogimerkinnässä Viidestoista ymmärrysharjoitus oli esitetty tällainen ajatus sisäministeri Petteri Orvon (Kok.) mielenmaisemasta]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti