sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Homoseksuaalinen filosofi erään näyttelijän kokemasta "kurjuudesta" {S}

Antti Holman kokema kurjistuminen, keskusteluilmapiirin kiristyminen, suvaitsemattomuus ja hänen viittaamansa ”tyhmyys” (hän todellakin antautuu käyttämään tätä sanaa) ovatkin seurauksia hänen itsensä peräämästä politiikasta. Mutta hän sen enempää kuin jutun kirjoittanut Antti Majanderkaan eivät tätä ymmärrä, mikä on sinänsä ymmärrettävää, sillä heiltä puuttuvat asiaa koskevat teoreettiset, yhteiskuntatieteelliset ja filosofiset välineet. Huomautan kuitenkin, että ei se tee ketään viisaaksi, että sanoo muita tyhmäksi.

Minua ei Antti Holman lähtö haittaa sen enempää kuin kytkintään nostaneen Jaakko Hämeen-Anttilankaan pako romahtavan julkistalouden ja yliopiston raunioista. Mene vain Lontooseen ja pidä silmät auki, niin näet, miltä todellinen maailma näyttää, kun kotikujilla palavat autot ja kortteleissa räjähtelevät pommit. Pääset nauttimaan monikulttuurisuuden ja maahanmuuton tuloksista.

[homoseksuaalinen filosofi Jukka Hankamäki 17.4.2016 bloginsa merkinnässä Kunniattomat oman pesän likaajat, jossa hän käsittelee mm. näyttelijä Antti Holman erästä lausuntoa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti