maanantai 4. tammikuuta 2016

Uhkauksia Vihreiden kansanedustajalle Emma Karille

Virheiden kansanedustaja Emma Kari valitti, että saa jatkuvasti viestejä suomalaismiehiltä, jossa häntä ja perhettään uhataan väkivallalla. Jos näin on tapahtunut, niin asia on tutkittava ja rangaistukset jaettava. Tällaista ei tule kenenkään sietää, paitsi tietysti Halla-ahon ja muiden rasistien.
Kumma kyllä, ainuttakaan sitaattia uhkauksista Kari ei esittänyt. En ollenkaan epäile, etteikö niiden joukossa olisi jotakin suoraa uhkausta - aika näkymätön saa olla se kansanedustaja, joka ei ole ainuttakaan tällaista joltain mielenterveyspotilaalta saanut. Mutta lievää törkeämpi epäilys on, että tyypillisen viestin Karin uhkaukseksi tulkitsema osuus on ollut seuraavanlainen: "Kun turvapaikanhakija raiskaa jonkun pikkutytön, olisi parempi että se osuisi sinunkaltaisesi suvakin kuin suoraselkäisen suomalaisen perheeseen." Tuossahan ei uhattu yhtään millään. Siinä esiteltiin ehdollinen todennäköisyys: JOS tapahtuu X, niin on parempi ETTÄ se tapahtuu kohteeseen A KUIN kohteeseen B. Noin kirjoittava ihminen ei toivo raiskausta kenellekään, vaan toivoo että riskitapaukset heitettäisiin huuthelkkariin sivistyneestä maasta. Tai muuten raiskauksia tapahtuu. Ja kuten jokainen edes jonkinlaisella moraalin- tai järjenpuolikkaalla varustettu ihminen tajuaa, on edes jonkinmoinen mahdollisuus että tapauksesta seuraa jotain hyvää silloin, kun se koskettaa henkilökohtaisesti sellaista, joka on vastuussa tästä oman kansansa tuhoamisyrityksestä.
Ja raiskauksiahan tapahtuu. Kuten tässä taannoin laskin [tässä oli linkki], matujen raiskausluvut ovat 12-kertaiset suomalaistaustaisiin nähden - ja tämä on tapahtunut aikana, jolloin heidän suosimiaan tuntemattomien puskaraiskauksia eivät totisesti olosuhteet suosi. Odottakaa kevättä ja kesää, sitten on helvetti irti. Ja minussa on miestä sanomaan tämä kasvoista kasvoihin jokaiselle suvakille: "Jos matun seurauksena suomalainen lapsi kärsii, on oikeudenmukaisempaa että se on sinun lapsesi eikä minun. Koska minä olen tehnyt parhaani jotta tältä helvetiltä vältyttäisiin, kun taas sinä olet tehnyt parhaasi jotta siihen jouduttaisiin." Harmi vain, että useimmat näistä vokkisuvakkitädeistä ovat lapsettomia. Tai sinänsä ihan hyvä asia, mutta tapahtuu valitettavasti yksi sukupolvi liian myöhään.

[lainaus Jaskan pauhantaa -blogin merkinnästä Uutiskatsaus 52/2015 (23.12.2015)]

2 kommenttia:

  1. ...tai sitten Kari ei ole saanut ainuttakaan uhkausta, kunhan valehtelee saadakseen nimensä otsikoihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Joka tapauksessa, kuten Yrjöperskeles-blogin pitäjä on osuvasti todennut, niin nk. vihapuhe on eräänlaista mustaa usvaa.

      Poista