perjantai 7. elokuuta 2015

S Nimimerkki "Pseudohippi" nyky-Venäjän aggressiivisesta mentaliteetista

Viipurikin on vanha venäläinen kaupunki, siellä on ihan laatta jossa se kerrotaan. Laatta on kiinnitetty jonnekin sodan jälkeen. Kaupunki muuttuu vanhaksi venäläiseksi kunhan niin sovitaan.

Tuossa Koshin skenaariossa on kyllä venäläiseltä kannalta katsoen se ongelma että emämaahan liitetty  Turku, vanha venäläinen kaupunki, jää ikävästi vaille kunnollista puolustusta. Kyllä Turun alueen legitiimit turvallisuusvaatimukset edellyttävät tukikohdan perustamista Ahvenanmaalle, joka sekin on vanhaa venäläistä maaperää (ks. esim. Eckerön postitalo).

Epäillä sopii että Ruotsi tässä vaiheessa hakisi NATO-jäsenyyttä, ja tämä olisi selvä merkki siitä kuinka NATO agressiivisesti lähenee Venäjän rajoja, ei Venäjä NATOn. Tässa tilanteessa Venäjän olisi yksinkertaisesti pakko aloittaa Suomen oblastin vahva linnoittaminen ja esim. Pikovan speznaz-yksiköiden asemapaikan siirto Naantaliin voisi olla yksi varteenotettava toimenpide. Naton agressioon olisi vastattava myös sijoittamalla ydinohjuksia niin etelärannikolle kun sisämaahankin.

Myöskään ei voida jättää huomiotta sotakiimaisen ja fasistien hallitseman Suomen pääkaupungin, Oulun, merkittävään venäläisvähemmistöön kohdistuvaa sortoa ja suoranaista rasismia, (josta osoituksena on se että eräs Dimitri kerran sai turpaan Rotuaarilla). Venäjän onkin ryhdyttävä toimiin tällaisen fasistisen sorron lopettamiseksi. Oulun venäläisten kansannousua tukemaan olisikin jo lähdössä tuhansia vapaaehtoisia, sillä venäläinen on aina valmis taistelemaan heimoveljiensä puolesta fasismia vastaan. Ylipäätään on selvää että Suomen ero Venäjästä oli laiton eikä Leninnillä ollut oikeutta tunnustaa Suomen itsenäisyyttä.

Onneksi kaikille Venäjän toimille tosiaan löytyy tarvittaessa rationaalinen ja juridisesti pitävä peruste.

[nimimerkki "Pseudohippi" 18.6.2015 Tiede-lehden keskustelupalstan keskustelualueen "Historia, kulttuurit ja yhteiskunta" ketjussa "Nykyvenäjä".]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti