tiistai 11. elokuuta 2015

Jiri Keronen vihaisesti MV-lehdestä

Minut on nyt sosiaalisessa mediassa yhdistetty MV-Lehteen. Jengi on olettanut, että minulla on jotain tekemistä ko. roskajulkaisun kanssa. Haluankin nyt selventää, että ei ole. MV-Lehti on mielestäni uskomatonta Internet-ryönää, jollaista kenenkään ei pitäisi koskaan lukea saati sitten kirjoittaa.

MV-Lehti kusee journalismin haudalle ja jos se olisi minusta kiinni, se lakkautettaisiin välittömästi järjelle vihamielisenä spämminä. Ennemmin luen vaikka Magneettimediaa ja NWO-Havaintoja kuin MV-Lehteä, koska jopa näissä julkaisuissa on enemmän journalistisia meriittejä kuin MV-Lehdessä. MV-Lehteä parempia uutisia saa esimerkiksi selaamalla 10 vuotta vanhaa Myrkkyä silmät kiinni.

Lisäksi haluan muuttaa kirjoituksieni käyttäjäehtoja. Aikaisemmin olen ollut sitä mieltä, että kuka tahansa saa kopioida juttujani kysymättä minulta lupaa. Nyt muutan tätä käytäntöä seuraavalla tavalla: kaikki, paitsi MV-Lehti, saavat kopioida juttujani ilman lupaa. MV-Lehti sen sijaan joutuu poikkeuksetta kysymään luvan.

[Vanha kunnon pitkätukkaituhipin näköinen netsi Jiri Keronen oli 10.8.2015 purkanut tuntojaan näin MV!!?? -lehdestä (entinen Mitä Vittua!!?? -lehti)]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti