perjantai 14. elokuuta 2015

Jari Leino Sebastian Tynkkyseen kohdistuneesta ehkä rasistisesta blogimerkinnästä

Hanna-Marilla Zidan -niminen hyvä ja oikeinajatteleva suomalais-palestiinalainen punavihreä helsinkiläinen feministinainen oli bloginsa merkinnässä "Sorrettu arabinainen", ei kaipaa Sebastian Tynkkysen "apua" suhtautunut ehkä hieman rasistisesti Perussuomalaisten homoseksuaaliseen kolmanteen varapuheenjohtajaan ja Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajaan Sebastian Tynkkyseen. Tai ainakin harrasti vihapuhetta.

Entinen Muutospuolueen puheenjohtaja Jari Leino oli usean muun ohella kommentoinut blogikirjoitusta. Lainaan kaksi hänen kommenttiaan alle:



kommentti #26 13.8.2015:

Mitä olisi tapahtunut, jos Tynkkynen olisi mennyt kysymään naiselta, miksi hän pukeutuu burkhaan?

Minä pidän todennäköisenä, että nainen ei olisi ymmärtänyt kysymystä, koska hän ei osaa suomea eikä englantia.

Lisäksi hänen uskontonsa/kulttuurinsa kieltää häntä keskustelemasta vieraiden miesten kanssa.

Siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että ko. nainen on seurannut suomalaista viihdettä tai politiikkaa riittävästi tunnistaakseen Tynkkysen, hänellä olisi ollut edessään melkoinen dilemma, koska hänen uskontonsa mukaan Tynkkynen on saastainen homo, joka pitää tappaa.

Mikäli nainen olisi ymmärtänyt kysymyksen, hän olisi kyennyt vastaamaan siihen rehellisesti vain mikäli hän aidosti ymmärtää, että länsimaisissa kulttuureissa naisilla on vapaus pukeutua haluamallaan tavalla.

Ainoa keino ristiriitojen välttämiseen on se, että ne, jotka haluavat elää suomalaista elämää elävät Suomessa, ja ne, jotka haluavat elää arabikulttuurin/islamin mukaista elämää elävät arabi/muslimimaissa.


kommentti #80 14.8.2015:

Minun mielestäni järkevä keskustelu integraatiosta ei ole mahdollista, koska tietyt maahanmuuttajaryhmät eivät ole tulleet tänne sopeutuakseen vaan valloittaakseen.

Burkha (tai millä nimellä te tuota säkkiä kutsutte) on minulle islamin ylivallan symboli, naisten alistamisen ja alistumisen symboli. Sairaan, kieroutuneen ja valloitushaluisen uskonnon/aatteen symboli. ISIS.

Jos joku on valmis hyväksymään naisten säkittämisen, hän on varmaankin valmis hyväksymään myös muut islamiin ja kehitysmaakulttuureihin kuuluvat naisten ja lasten alistamisen ja pahoinpitelyn muodot, kuten lasten sukuelinten silpomisen.

Toistan aiemmin sanomani: ainoa tie rauhaan on se, että ne, jotka haluavat elää suomalaista elämää elävät Suomessa, ja ne, jotka haluavat elää islamilaista elämää elävät muslimimaissa.

Minä en halua Suomen muuttuvan muslimimaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti