maanantai 3. elokuuta 2015

Esittää Li Anderssonin tuomitsevan vain oikeistolaiseksi katsomansa väkivallan

Kielitieteilijä Jaakko Häkkinen esittää blogissaan, että Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Andersson tuomitsee vain oikeistolaiseksi katsomansa väkivallan. Häkkinen itse on puolestaan sitä mieltä, että kaikki väkivalta on tuomittavaa täysin riippumatta siitä, kuka siihen syyllistyy. Oi, katso:

Li Andersson tuomitsee vain oikeistolaisen väkivallan

2 kommenttia:

  1. Anonyymi3/8/15 11:21

    "Kyllä, me olemme vihaisia. Mutta me vasemmistolaiset emme kohdista vihaamme yksittäisiin ihmisiin emmekä ihmisryhmiin. Mihin sitten? Niihin yhteiskunnallisiin valtasuhteisiin, jotka mahdollistavat ja edistävät epätasa-arvoa, oikeuttomuutta ja luonnon tuhoa."

    Näin taas kirjoittaa Volanen vasemmalta. Wanhemmat ihmiset muistavat, miten Helsinki paperoitiin 90-luvun alkupuolella "Tappakaa porvarit" ja "Ampukaa Esko Aho" -julisteilla. Myöhemmin taas hyvinvointiyhteiskunnan omatunto riimitteli mm. näin:

    "Eikä kukaan ota selvää, mistä kenkä puristaa, Ville Itälä pitäis ampuu, puukottaa ja kuristaa. Mä en syytä kohtaloo, jumalaa, edes sallimusta. Mä syytän Suomen valtioo ja vitun hallitusta."

    "Steen Christensen, voiks sitä syyttää? Sehän vaan pisti kylmäks pari kyttää. Tommonen tapa pitäis idäs säilyttää ja aina ku kyttä nähä, niin sitä turpaan mättää. Christensen on itäpuolen sankari, sille pitäis antaa kytäntappomitali. Jos sun henkiriepu on sulle edes vähän rakas, älä ota turpaan, anna vittu takas. Tekis mieli ajaa kytät vuokin telakan päähän, ottaa niitten glockit ja ampuu niitä päähän. Ja heittää ruumiit mereen vuokin telakalta, keväällä raadot sais löytyy jäiden alta."


    VastaaPoista