maanantai 9. marraskuuta 2015

No siksi Putin ei ole paljastanut sitä tietoa, että Yhdysvallat ei ollut käynyt kuussa...

Tiede-lehden keskustelupalstan ketjussa No onko ihminen sitten koskaan käynyt KUUSSA? on käsitelty ketjun aiheen mukaista asiaa. Esim. seuraavalla tavalla.

Ketjussa on tuotu aikaisemmin esiin mielenkiintoinen "teoria", että kuussakäynti olisi väärennetty neuvostoliittolaisen supertietokoneen avulla. Nimimerkin "Brainwashed" jokin aika sitten lausuma mielipide on, että nyky-Venäjän johtoa sitoisi Neuvostoliiton ammoisina aikoina Yhdysvalloille antama vaitiololupaus asiasta.

Nimimerkki "ASDF" oli sitten vastannut hänelle seuraavalla tavalla (viesti nro 20698 21.10.2015):
No joo, nyt kun tuon noin esität, niin onhan tuo täysin mahdollista, jopa todennäköistä, ihan siksi, että Putin on tunnettu kansainvälisten sopimusten kunnioittamisesta ja muutenkin rehtiydestään ja oikeudenmukaisuudestaan. Ei ole mitään järkevää syytä epäillä, etteikö hän noudattaisi jonkun muun, jonkun toisen valtion nimissä puoli vuosisataa sitten tekemää herrasmiessopimusta salassapidosta, vaikka salaisuuden paljastaminen olisi hänelle ylivoimainen poliittinen- ja propaganda-ase, parempi kuin hänen hallintonsa itse pystyy mitenkään - rehellisesti tai valehdellen - kehittämään. Kun tuota oikein miettii, niin senhän sanoo järkikin.
Ao. ketju on suhteettoman pitkäaikainen keskustelupalstan aihesäikeeksi. Ensimmäinen viesti oli siihen kirjoitettu 5.4.2009 ja kuluvan vuoden 2015 marraskuun alkuun mennessä viestejä oli kiertynyt jo yli 20.000.

Voit halutessasi käydä myöskin lukemassa Hikipedian artikkelin Kuussa käyminen.

2 kommenttia:

  1. Hieman ongelmallista on myös se, että Venäjä ei suostu paljastamaan 911-salaliittoa.

    VastaaPoista