lauantai 28. marraskuuta 2015

James Hirvisaari on Antti Rokka {S}

James Hirvisaari: "Nyt on asia sil viisii, jot myö hävitää tää sota! Ja mitä lähemmäks se tulloo, sitä järettömämpii hommii työ keksitte! Senkö takkee työ luulette mein tääl olevan, jot joku ain teijä eessä seisoo jalat yhessä höpäjämäs ja pokkuroimas jot 'Suvaitsen, herra. Suvaitsen, herra'?"

syyttäjä: "Ei sen takia. Mutta tuo mitä te nimitätte sensuuriksi on suvaitsevaisuuden ulkoinen olemus. Ja sen puuttuminen merkitsee sitä, että nämä 'puoli miljoonaa ukkoa' ovat kykenemättömiä suorittamaan sitä tehtävää, jota varten täällä ovat. Nimittäin Suomen pettämistä!"

[Osa osittain fiktiivisestä dialogista, jonka olen lainannut nimimerkin "dothefake" lausumasta Vihan punttisalilla eli pahalla Hommaforum-keskustelupalstalla ketjussa ESS: James Hirvisaari tänään hovioikeudessa. Dialogi on kirjoitettu yli puoli vuotta vuoden 2011 eduskuntavaalien jälkeen. James Hirvisaari tuli silloin valituksi eduskuntaan Perussuomalaisten (linkki vuonna 2013 julkaisemaani puoluetta käsittelevään blogimerkintään) listoilta. Tosin myöhemmin kävi sitten niin, että puolue erotti hänet jäsenyydestään, jolloin Hirvisaari liittyi entisen eduskunta-avustajansa Helena Erosen puolueeseen Muutokseen. Hirvisaari ei uusinut eduskuntapaikkaansa vuoden 2015 eduskuntavaaleissa, koska monet häntä aikaisemmin äänestäneistä pitivät sananvapautta ja suoraa demokratiaa vähemmän tärkeinä asioina sittenkin.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti