perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kertoo, että Erkki Tuomioja tuomitsee kulttuurirelativismin

Alkon kassalla -blogissa julkaistui merkintä, jossa puhutaan siitä, kun SDP:n veteraanipoliitikko Erkki Tuomioja on tuominnut kulttuurirelativismin. Tuomioja on nyt nimittäin sanonut, että kaikkien tulisi sitoutua YK:n ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistukseen vuodelta 1948. Tämä tarkoittaa sitä, että hänen mielestään kaikki kulttuurit eivät ole saman arvoisia. Kirjoittaja kehuu Tuomiojaa tästä rohkeasta teosta.

Bloginpitäjä antaa miehelle kuitenkin risuja siitä, että tämä ei mainitse sitä, että viitisenkymmentä islamilaista valtiota – eli islamilaisten maiden yhteistyöjärjestön OIC:n jäsentä – on kieltäytynyt tunnustamasta YK:n yleismaailmallista ihmisoikeuksien julistusta ja sen korvikkeeksi laatinut oman "Kairon julistuksensa", jossa islamilainen laki, sharia, nostetaan ratkaisevaan asemaan.

Onko tosiaankin niin, että Erkki Tuomioja on valmis julkisesti sietämään tuollaista täysin YK:n ihmisoikeuksien julistuksen kanssa ristiriidassa olevaa lainsäädäntöä, jotta häntä ei tultaisi tuomitsemaan islamofoobikoksi hyvien ihmisten taholta?

Mutta, oi, katso:

Tuomioja tuomitsee kulttuurirelativismin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti