keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

UFO-häiskien ongelmat

On se kyllä pirullinen kohtalo näillä ufo-häiskillä - oot jonkun hyperkehittyneen sivilisaation superälykäs yksilö, joka on tottunut kaikessa rauhassa sluibailemaan Perseuksen haaran imperiumin keskusplaneetan pääkaupungin parhaissa yökerhoissa - ja sitten iskee käteen kutsunnoissa varsinainen paskakortti - komennus tiedustelu- ja tutkimusjoukkoihin.

Ja eipä aikaakaan, kun huomaat olevasi jokun takaperoisen Telluksen kiertoradalla pällistelemässä jonkun hiilivetybiosfäärin toilailuja. Eikö sen alla olevan, jostain varikon peränurkan romukasasta löydetyn "niin-20398480 -lukuisen" aluksen rämän näkymättömyyskenttä reistaa alvariinsa keräten epätoivottua huomiota niiltä tarkailtavilta limanuljaskoilta.

Entäs sitten palvelustehtävät? Jos et ole pinnalla kumipuvussa silpomassa lehmiä kerätäksesi niiden anukset "näytteiksi", niin sitten olet tutkimushanskat olkapäitä myöden ujuttamassa liukuvoideltuja tutkimusprobeja planeetan mukamas "älykkään" lajin edustajien rektumiin. Vähemmästäkin laatta lentää ja sen noin 1000 kerran jälkeen homma alkaa tuntua niiiiiin puulta...

No, paskin hommahan näyttää olevan noilla tiedustelukurssin kadeteilla - tyypit yrittää mukamas ottaa kontakteja tähän "älykkääseen" valtalajiin, mutta pelkkiä hourupäitä ne näyttää vain raahaavan aluksen tyrmiin.

Paskat tästä... nyt olisi taas päivystysvuoro ohjauskannella - täytyykin vetää pari viivaa asjhdjshuik-juurta, kunnon oikfeiji-paukku ja lähtee vetään tupakavereiden kanssa vähän matalalentoa pinnan tuntumaan varojärjestelmät ohitettuna... hyvä paikka voisi olla toi... mikskäs paikalliset sitä kutsuukaan... Roswell?

[nimimerkki 'NieVei3a' 10.2.2016 Tiede-lehden keskustelupalstan ketjussa UFOjen todistaminen]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti