tiistai 29. maaliskuuta 2016

Mm. Kokoomus isänmaan ongelma

Meitä on opetettu kerta toisensa jälkeen kääntämään toinen poski ja ajattelemaan että se litsari oli meidän omaa syytämme. Ei ole. Se on aivan toisten syy. Niitten, jotka löivät.
...

Itse asiassa väittäisin, että entinen SKP:n puheenjohtaja Aarne Saarinen oli sata kertaa nykykokoomusta isänmaallisempi mies.
...

Joo. Mitään ei tapahtunut. Ja kun seuraavalla kerralla tapahtuu se, mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, todetaan, että pelolle ei saa antaa valtaa, joten silloinkaan ei ole mitään tapahtunut. Halla-ahon kohdalla voi todeta, että tokihan suvaitsevan ihmisen mielestä Halla-ahon faktoihin pohjautuvat väitteet aiheuttavat vihaa islamilaisissa, joten tavallaan Halla-aho on osaltaan aiheuttanut nämä iskut. Jos Halla-aho olisi ollut koko ajan hiljaa, niin ne iskut olisivat kyllä tulleet joka tapauksessa, mutta suvaitseva ihminen ei takerru yksityiskohtiin.

[Tällaisia oli lausunut 23.3.2016 Yrjöperskeles-blogin pitäjä bloginsa merkinnän Nollattu tilanne lukijakommenteissa vastauksena lukijakommentoijille.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti