keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Käsittelee perussuomalaisuuden ongelmaa, ja sen mahdollista ratkaisua

Aleksi Tuomen teksti "Perussuomalaisuuden ongelma – ja sen mahdollinen ratkaisu" julkaistui Sarastus-verkkolehden sivuilla. Kirjoittaja kertoo myös Perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin henkilökohtaisista ongelmista, joihin alkoholi ei ilmeisesti kuulu. Mainitsee myös joidenkin Perussuomalaisten harjoittaman omien puoluetovereiden moittimisen median ja poliittisten vastustajien vaatimuksesta liian tarkasta puolueohjelman noudattamisesta. Mainitsee lisäksi vielä demokratian taustavoimat.

Minä sanon kuitenkin teille: mitäs menitte äänestämään Perussuomalaisia ettekä Muutospuoluetta. Muutoksen äskeisten vaalien edellä ilman puoluetuen voimaa harjoittama vaatimaton vaalimainonta oli ilmeisesti satanut Persujen laariin. Kuten pesupallomainoksessa oli muistaakseni sanottu: "Tämä on minun pallo, hähä hähä!!

Tuomen teksti on välillä varsin radikaalia jopa minulle. Ainakin herättää ajatuksia. Miehellä on kuitenkin toivon näköala hallussa. Ja teksti löytyy sitten seuraavan linkin kautta. Oi, katso:

Perussuomalaisuuden ongelma – ja sen mahdollinen ratkaisu

PS Voit käydä halutessasi lukemassa myös Hikipedian artikkelin Muutospuolueesta, artikkelin jonka luomisessa minulla on ollut ylivoimainen päävastuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti