maanantai 7. syyskuuta 2015

Holtittomaan maahanmuuttopolitiikkaan liittyen {S}

Kielitieteilijä Jaakko Häkkisen blogin merkintään Isänmaallinen suomalainen haluaa lisää maahanmuuttajia oli muiden ohella tullut seuraavat kaksi lukijakommenttia:


Heikki Hämäläinen lausunut seuraavaa (viesti 3):
Mielestäni Suomeen voitaisiin ottaa ainakin 64 miljoonaa pakolaista ja turvapaikanhakijaa.

Sitten pitää myös muistaa pakolaisuuden inhimillinen puoli, pienet surusilmäiset lapset joiden isät ammuttiin heidän nähtensä ovat matkanneet vaarojen uhkaamina Suomeen. Emme kai me voi sulkea silmiämme inhimilliseltä hädältä?

Esa Niemi oli vastannut hänelle seuraavalla tavalla (viesti 35):
Holtittoman maahanmuuttopolitiikan kannattajilta voi odottaa mitä vain, joten tämäkin kommentti piti lukea pariin kertaan.

Minulla oli tänään kunnia keskustella henkilön kanssa, joka uskoi, että Suomi voi avata rajat kokonaan kaikkialle ja tarjota kaikille maailman ihmisille sama elintaso kuin ko. henkilöllä. Kun kysyin, että miten se onnistuisi, vaikka globaali vastuu kun hyvinvointivaltion rahoitus ei kestä edes nykyisiä määriä ja meillä edessä leikkauksia, niin hän sanoi, että olen Jussi Halla-ahon aivopesemä rasisti, persu ja meillä on varaa. Se oli ainut kysymys, jonka ehdin esittää, mutta tuomio tuli jo ennen kuin ehdin sanoa tuota loppuun.

En ehtinyt sanoa edes, että en edes äänestänyt persuja. 64 miljoonaa pakolaista ja turvapaikanhakijaa voi siis olla alakanttiin, joidenkin ihmisten näkökulmasta ja he ovat vielä tosissaan.

Suomi ilmeisesti jakautuu realisteihin ja haaveilijoihin, jalat maassapitäviin ja jalat pilvessä pitäviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti