tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kokoomuslainen nuiva Ilkka Partanen siitä miten valtamedia suhtautuu Muutos 2011 -puolueeseen

Muutos 2011 on kyllä hyvin uudistushenkinen puolue monella tapaa. Se on minusta hauskaa seurattavaa kuinka toimittajat Yleisradiota myöten (oikeastaan etenkin siellä) puhuvat kahdeksasta eduskuntapuolueesta jatkuvasti ja pyrkivät kaikin keinoin vaikenemaan koko puolueenne olemassaolosta. Eurovaalitenteissä tämä näkyikin siten että eduskuntapuolueiden tenttiin ette tulleet kutsutuksi ja pienpuoluetenttejä oli se yksi joka ilmeisesti pitkällisen väännön jälkeen saatiin televisioon eikä jäänyt pelkäksi radiokeskusteluksi. Siinä esiteltiinkin sitten kaikki pienpuolueet ja yksi eduskuntapuolue, jota ei kuitenkaan kutsuta puoluetenttiin jossa on myös opposition edustajat. Se on vain kuuluisa "ensimmäinen vaihe" mikä on mielestäni lupaavaa.

Seuraavana saattekin vastailla toimittajien esittämiin asenteellisiin ja hyökkääviin kysymyksiin sekä seurata sivusta päivittelyä kuinka suosionne on oire jostain vinoumasta sekä ylipäätään virheestä maailmankaikkeudessa.

Kolmantena vaiheena teistä tulee vakiintunut puolue. Onko se kannatuksen taso sitten yksi- vai kaksinumeroinen niin mahdotonpa sitä on vielä arvailla. Uskon kuitenkin että tulevaisuudessa poliittiset historioitsijat voivat pitää hyvin kummallisena aikaa jossa yhden kansanedustajan puoluetta sekä ylipäätään pienpuolueita sorsittiin valtion monopolimedian toimesta ja suurempien siunauksella.

[Kokoomuksen suurin piirtein ainoa nuiva jäsen Ilkka Partanen 7.6.2014 Marjukka Kaakkolan blogin merkinnän "Politiikan uudet tuulet" lukijakommenteissa, ja minun täytyy sanoa, että olen tästä hyvin liikuttunut; Muutos-puolueesta taas pääset lukemaan paremmasta blogistani tätä klikkaamalla]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti