sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Marko Huttunen äärioikeistolaisista ja äärivasemmistolaisista

Nyt on minun myönnettävä että olen käsittänyt väärin tämän SVL:n agendan kun nyt tutustuin ko. liikkeeseen. Elin luulossa että ovat kömpelöllä tavalla patriootteja (patriotismi on aatteista jaloin näin suomalaisena) mutta nämä juutalaishöperehtimiset kertoo että eihän nämä ymmärrä edes Suomen historiasta mitään. Googlaisivat edes Salomon Klassin nimen tai tutustuisivat Suomen juutalaisten uhrauksiin Suomen sodissa niin voisi tulla tolkkua. Tai sitten ei.

Pari kertaa olen törmännyt Suomessa sellaisiin juutalaisista jauhaviin nahkatukkiin, jotka minun ulkoisen habituksen takia luulevat minua hengenheimolaiseksi. On näytelty veriryhmätatuointeja ja heilailtu baaritiskillä. Sitten on alettu mököttämään kun olen kertonut näkemykseni mokomasta puuhastelusta. Vastaavasti olen joutunut painiin äärivasemmistohörhöjen kanssa saman habituksen ja Suojeluskunta-aiheisen tatuoinnin vuoksi. Lasken molemmat ääripäät älyllisesti samaan, matalahkoon sarjaan. Historia (jos kohta mikään) ei liene ollut vahvin aihe peruskoulussa. Sen pidemmälle opintoja ei varmaankaan ole jatkettu.

Li Anderssonin hyväksyntä poliittiselle väkivallalle on jotenkin lipsahtanut medialta ohi, samoin kuin Arhinmäen poliisimurhaajaa ylistävät Steen Christenseen-huudot potkupalloyleisöstä. Dan Koivulaakso, tuo politiikan Aku Ankka, kertoi hölmöyksissään julkisesti ylläpitävänsä laitonta henkilörekisteriä, eikä Mika Ilmankaan korvaansa lotkauttanut. Vasemmistoliiton yhteydet demokratian vastaisiin Takku-debiileihin ja väkivaltaisiin kuokkavierasrikollisiin ovat kiistattomat mutta ei näytä Hesarin tutkiva journalismi siihen yltävän. Höperehditään vain "äärioikestolaisesta" väkivallasta. Äärivasureille tuli kuin taivaan lahjana pride kaasuisku (wau mikä ilmaisu), ja Jyväskylän kirjaston hässäkkä missä äärioikeisto hyökkäsi hyvin aseistautuneen äärivasemmiston kimppuun kuin Berliinissä 1936. Paitsi että osanotto molemminpuolisessa puukotuksessa rajottui muutamaan henkilöön.

Mukavaa että näistä hörhöistä on kuitenkin edes puheenaiheeksi.

[Marko Huttunen 19.6.2015 Timo Ekmanin blogin merkinnän "Andersson hurskastelee ja Immoselta puuttuu pelisilmä" lukijakommenteissa. Huttunen viittaa lyhenteellä SVL Suomessa toimivaan kansallissosialistiseen liikkeeseen Suomen vastarintaliike, joka Suomen onneksi on melko vähämerkityksinen.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti