perjantai 30. toukokuuta 2014

Miksi Vihreät hävisivät eduskuntavaaleissa vuonna 2011

Syy miksi vihreät hävisivät on vain ja ainoastaan se, että suomalaiset eivät ole tyhmiä. Yhdeksänkymmentäkolme prosenttia on ihan eri mieltä vihreiden linjasta.

Se miksi meni pieleen näin pahasti johtuu siitä, että ne vanhat vihreät arvot eivät olleet enää esillä, eivätkä ole olleet sitä pitkään aikaan, vaan koko touhu on ollut pelkkää yliopistokakaroiden elitististä puuhastelua, ja aina muiden rahoilla.

Katsokaa nyt ehdokkaittenne, sekä tukijoidenne kirjoituksia ja ylimielisiä kommentteja vaikka sosiaalisessa mediassa, niin sieltä saa hieman tuntumaa, miksi meni metsään.

Nytkin kun ollaan tehty mieletön tappio, niin sitä mieluummin selitellään itsestä riippumattomien syiden piikkiin kuin otettaisiin kissa pöydälle ja pistettäisiin johto vaihtoon.

Kun Suomen yhteinen historia on mitä on itäisen naapurimme kanssa, on hyvin ymmärrettävää, ettei suomalaisia kiehdo neuvostoliittolainen diktatuuri, jossa hyvät ihmiset määrittelevät tyhmille ihmisille miten elää, tai...?

Suomi on rakennettu työllä ja rehellisyydellä, sekä peräänantamattomuudella, joista ei nykyvihreä johto ymmärrä yhtään mitään. Ulkomaalaiskokemuksetkin ovat pääasiassa yliopiston käytäviltä.

[Jari-Petri Heino 18.4.2011 Vihreitten kannattajan Jukka Väisäsen bloginsa merkinnässä "Viherfobia todellistui vaalituloksissa" esittämään ihmettelyyn siitä, miksi vaalitappio oikein tuli]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti