tiistai 12. marraskuuta 2013

Kenen pirun sanomaa tämä on?

Jotta emme unohtaisi yhteisön pyrkimyksiä, todettakoon, että oikeutettu ongelmanratkaisutyökalu noudattaa epäilemättä ideatasolla peräänkuulutettua lakonisuutta.

Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta kokonaisvaltainen työtapa näyttää todeksi järjestelmän ulkopuolelle jääneitä epäonnistuneita prosesseja.

Oudoksuttavaa kyllä, on useasti todettu, että yksinkertainenkin muutos näyttelee keskeistä osaa pohdittaessa nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Arkielämä on opettanut meille, että yksikin kokonaisvaltaista kasvua kohti suunnattu ehdotus vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään ongelmanratkaisukyvyn huipentumaa.

Ei tarvita syvällistä ymmärtämystä sen käsittämiseen, että yksinkertainenkin muutos havainnollistaa hyvinvointimalliamme sekä nykysukupolvia henkisesti rasittavaa elämäntyyliä.

Universaalista näkökulmasta katsoen informationaaliseen kehitykseen sisältyvä innovaatiopohjaisen tuottavuuskasvun kehitysmuoto noudattaa epäilemättä ideatasolla vastuunalaisia kontradiktioita.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että elämäntapakysymyksiin vastaava ratkaisu yllättää toimivuudellaan, ja selvittää samalla yleispätevien toimintaohjeiden tavanomaisia käyttökohteita.

Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että emansipatorisen oikeussubjektin periaatteellinen määrittely ennakoi osaltaan organisaatiossa toimivien vastuunalaista asennetta.

[Pekka Himanen? Alan Sokal?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti