maanantai 14. lokakuuta 2013

Nuo ovat puhuneet Seppo Lehdosta

Muusikko Petri Kaivanto oli kirjoittanut blogiinsa merkinnän, jossa on juttua mm. kuulusta Seppo Lehdosta, miehestä joka eduskunnan lehterillä natsitervehdyksen taikka roomalaisen tervehdyksen tms. tekemällä aiheutti metakkaa ja syvää huolestumista niin eduskunnassa kuin sen ulkopuolellakin.

Seuraavan linkin takaa pääset katsomaan tätä blogimerkintää. Merkinnän aivan alussa olevassa kuvassa ovat ilmeisesti vasemmalla Petri Kaivanto tekemässä Hitler ich -tervehdystä ja oikealla puolella varsinaista (tai jotain) Hitler-tervehdystä tekemässä Seppo lehto. Oi, katso:

Iso kela rautalankaa

Ja seuraavan linkin takana pari kuukautta vanhempi Kaivannon blogimerkintä Seppo Lehtoa koskien:

Seppo Lehto ad nauseam

Oman blogikirjoitukseni James Hirvisaarta ja Seppo Lehtoa koskien löytyy seuraavan linkin takaa:

James Hirvisaari ja Seppo Lehto

Pahalle Hommaforumille uskaltautuminen on aina vähän samanlaista kuin flirttailisi Voiman pimeän puolen kanssa, mutta jos uskaltaa, niin seuraavan linkin takaa löytyisi kammottavan pitkä keskusteluketju Hommaforumilla, joka käsittelee sitä mitä Seppo Lehto oli tehnyt eduskunnassa. Oi, katso:

Hirvisaaren vieras teki natsitervehdyksen eduskunnassa

Seppo Lehdon kansantaiteilijatempauksen seurauksia käsittelee sitten seuraava tällä hetkellä selvästi lyhyempi, mutta kuitenkin pitkä keskusteluketju Hommaforumilla. Oi, katso:

Hirvisaari perustaa Muutos 2011 -eduskuntaryhmän

Varmemmaksi vakuudeksi seuraavan linkin takaa pääset lukemaan kotisivuillani olevan pahaa Hommaforumia käsittelevän dokumentin:

Hommaforum, "nuiva" keskustelupalsta

Ja seuraavan linkin takaa pääset lukemaan blogimerkintäni Hommaforumista. Oi, katso:

Jutustelua Hommaforumista

...Niin, ja pahalla Hommaforumilla ei sitten ole mitään tekemistä Seppo Lehdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti