tiistai 18. kesäkuuta 2013

Jiri Keronen jatkaa uudessa blogissaan

Jiri Keronen, mies jota olen toisessa blogissani nimitellyt joskus Muutos 2011 -puolueen omaksi pitkätukaksi, on perustanut uuden blogin nimeltä Vae Victis, jossa jatkossa hänen blogikirjoituksensa ilmestyvät. Osoitteessa http://keronen.blogspot.fi/ ilmestynyt Kerosen blogi Helvetin puutarha ei saa enää uutta materiaalia sisuksiinsa, mutta Keronen jättää sen olemaan historiallisena arkistona, jotta mahdolliset toisten blogien linkkaukset siihen eivät rikkoudu.

Syyt uuden blogin perustamiseen Keroselle ovat Googlen nuiva suhtautuminen yksilönvapauksiin ja tekniset seikat. Valitettavasti minä itse en voi seurata perässä, koska olen liian monta kertaa jo vaihtanut blogini Oi kurjulaiset kultamunat nimeä ja osoitetta. Katsotaan uudestaan joskus parin vuoden päästä.

Jiri Keronen on muuten nykyään aikaisempaa vähemmän "Muutos 2011 -puolueen oma pitkätukka". Sekä Muutoksen että Piraattipuolueen säännöt sallivat jäsenyyden useammassa kuin yhdessä puolueessa, ja Keronen on näköjään nyt keskittymässä enemmän Piraattipuolueen asioihin.

Blogin nimi Vae Victis viittaa Rooman varhaisen tasavallan aikaan, jolloin gallialaiset Brennuksen johdolla kerran voittivat roomalaiset, ja gallialaiset vaativat tiettyä määrää kultaa, jotta suostuisivat lähtemään Roomasta. Gallialaiset olivat kuitenkin säätäneet punnukset omaksi hyödykseen. Roomalaisten valitettua tästä gallialaisten päällikölle tämä lisäsi punnuksiin vielä oman miekkansa, ja lausui: "Vae Victis!". Joka on suomeksi "Voi voitettuja!". Mutta tässä vielä uudemman kerran linkki Jiri Kerosen uuteen blogiin:

Vae Victis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti