sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Depression hoito-ohjeet Bill Clintonille Washingtoniin {S}

Lopuksi vielä depression hoito-ohjeet Bill Clintonille Washingtoniin. Hanki uusi Tampax Plus, se tuo ihan uudenlaista vapautta elämääsi.

[Näin oli lausuttu Juha Vuorisen teoksessa 'Juoppohullun päiväkirja'. Päiväkirjan merkintäpäivä on/oli 31.8.1998.]

3 kommenttia:

  1. Thomas Harris kirjoitti viime vuosikymmenellä trillerin "Punainen lohikäärme", jonka päähenkilö oli FBI:n ex-tutkija Will Graham. Sivuhahmoina oli toinen toistaan omituisempia tyyppejä, kuten elinkautista lusiva sarjamurhaaja Hannibal Lecter ja tabloiditoimittaja Freddie Lounds.

    Olivathan nuo sivuhahmotkin jollain tapaa kiehtovia. Loundsista jäi jostain syystä mieleen hänen muistelunsa uransa nousukiitoon lähdön hetkestä: hän oli tyhjäntoimittaja tyhjää toimittavasssa höpölehdessä, jossa häntäkin alemmalla tasolla oli sanelujen vastaanottaja. Kyseessä oli vanhempi mies, entinen toimittaja, joka kävi puolen tunnin välein kaapillaan naukkaamassa whiskyä ja pyysi erästä naistyöntekijää tuomaan hänelle Kotexin vuotavaa peräpäätään varten.

    En tiedä, mitä kyseisen fiktiivisen ex-toimittelijan peräpäästä vuoti ilmeisen alkoholismin seurauksena. Tapausta todistaneelle fiktiiviselle toimittelija Loundsille se joka tapauksessa vaikutti lähtölaukauksena kirjoittaa heti eroilmoituksensa ja siirtyä uuden työnantajan leipiin.

    "National Tattler" jäikin sitten hänen viimeiseksi työpaikakseen, mutta sieltäkin poistuessaan hän jätti suurelle yleisölle lähtemättömän jäljen, vaikka emme edes tiedä miltä hän oikeasti näytti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti kirjoittamani "viime vuosituhannella" eikä -kymmenellä, kuten kaikki epäilemättä ymmärtävät, mutta tällaiset asiat jäävät hiertämään kuin pikkukivi kengässä.

      Poista
    2. En ole itse lukenut kyseistä kirjaa. Ehkä pitäisi.

      Poista