maanantai 17. heinäkuuta 2017

S Homoseksuaalisuus on anomalia, transsukupuolisuus on psyykkinen sairaus eikä LGBT-yhteisö tykkää myöntää totuuksia

Kun mietin omia asenteitani, eivät nekään mutkattomia ole. Pidän homoseksuaalisuutta pohjimmiltaan perversiona.---Sukupuolen vaihtaminenkin on niin, että en usko sen todella olevan mahdollista.
No näinhän se on. Homous ei ole ns. normaalia, vaan anomalia. Transsukupuolisuus on psyykkinen sairaus ja sukupuolta ei voi vaihtaa. Se on yksinkertaisesti totuus. LGBT-yhteisö ei tykkää myöntää totuuksia. Mutta pelkkä näiden asioiden toteaminen ei ole kannanotto siihen, että miten LGBT-ihmisten kanssa pitäisi yhteiskunnassa menetellä. Se on jo kokonaan uusi keskustelu. LGBT-porukka ei lähtökohtaisesti tajua tätä eroa.

En näe homoudessa tai transsukupuolisuudessa itsessään lähtökohtaisesti mitään väärää. Mutta samaan aikaan uskon klassisiin yhteiskunnallisiin ihanteisiin, kuten ydinperheeseen, avioliittoon ja sukupuolirooleihin. Yksilö voi olla mitä on, mutta yhteiskunta tarvitsee ihanteita. Terveessä yhteiskunnassa ei nosteta ihanteeksi anomalioita ja perheitä rikkovia arvoja. Minusta homot tulee jättää omiin oloihinsa, heille on paikkansa omissa piireissään, mutta yhteiskunnan erityisessä valokeilassa heidän ei tarvitse olla. En usko tuohon sortohierarkiaan yhtään. Se joutaisi jo paskojen ideoiden romukoppaan. 

[Musta orkidea -blogin pitäjä nimimerkki "Sametti" 20.6.2017 bloginsa merkinnän Erilaisena olemisen vaikeudesta lukijakommenteissa. Kirjoittaja on itse transseksuaali.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti