perjantai 23. kesäkuuta 2017

S Virolaiset eivät pelkää, mutta me pelkäämme, ja miksi

Länsi-Eurooppa käy teuraalle kuin lammas. Aseettomina ja alistuneina sen ihmiset odottavat seuraavaa iskua, toisilleen uskotellen, etteivät pelkää. Kun lukee Lontoon iskun tiimoilta virolaisia lehtiä niin yhdessäkään lehdessä ei mainita mitään sellaista, kuin että pelolle ei saa antaa valtaa, tai että emme pelkää. Median ja ihmisten yleinen asenne on aivan erilainen verrattuna Suomeen tai Ruotsiin.

Miksi? Siksi, että virolaiset eivät pelkää! Ei ole mitään pelättävää! Maassa ei ole Lähi-idästä tulleita terroristeja. Siksi ei myöskään tarvi teeskennellä pelotonta.

Kun taas suomalaisilla alkaa olemaan jo pieni pelko persiissä, sori vaan rakkaat maanmieheni, mutta se näkyy teistä. Se huokuu teistä. Pelko haisee. Alkaa olemaan sellainen kylmä kalman haju ilmassa. Rekkaesteitä viritellään jo jopa jossain Savonlinnassa. Suomi on samassa veneessä kaikkien länsi-eurooppalaisten maiden kanssa, vihollinen on jo maassa. Se on kuin sota-aikainen desantti, joka hiipi kylään ja tappoi kaikki nukkumassa olleet naiset ja lapset. Nyt odotellaan kenen lutkut se tällä kertaa vetäisee auki, kenen aivot turskautetaan rekan renkaan alla seuraavaksi asfalttiin valokuvattavaksi.

[Paavo Tajukangas 6.6.2017 PT-median sivuilla julkaistussa kolumnissaan Länsi käy teuraalle kuin lammas-aseettomina odottaa kohtaloaan]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti