sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

S Vanhemman veljen neuvo: ei kannata demonisoida ketään

Olkoon miten on. Näyttää kuitenkin siltä,  että Jumalan suunnitelmissa ei ole käyttää SDP:tä tai edes PS-puoluetta oman toimintansa julkisivuna. Toisaalta, hän on vapaa tekemään ihan mitä Hän haluaa. Onpahän Hän joskus laittanut aasinkin puhumaan ihmiskielellä (Bileamin aasi).

Hän toimii avoimesti ja salassa. Me kristityt uskomme, että hän on läsnä sanassa ja sakramentissa. Jumalan henki toimii seurakunnan toiminnassa tai sitten jopa Rauhanpuolustajissa. Ennen kaikkea hän puhuu ihmisten sydämille.

Uskon palavasti, että kristittyjä on Kokoomuksessa, kommunisteissa (lampaita susien vaatteissa)) ja jopa kristillisessä puolueessa. Onpa joskus nähty kristitty kepulainenkin.

Jos oikein haluaisimme olla kristittyjä, niin me voisimme kristittyinä - tämän suvaitsemattoman ajan hengen vastaisesti – nähdä toisissa poliittisissa puolueissa sen kärsivän Kristuksen palvelijoita.

Ei demonisoida, ei ruveta fariseuksiksi, ei tuomita.

[Arto Luukkanen blogissaan 1.6.2017 julkaisemassaan merkinnässä Mikko Salmi - Breivikin asialla?, jossa hän käsittelee Jeesuksella ratsastavaa sosialidemokraattisen puolueen pää-äänenkannattajan Demokraatti-lehden päätoimittajaa Mikko Salmea.]

[...Onhan tuo Luukkasen blogimerkinnän otsikko epähieno, mutta kuka käski Mikko Salmen ratsastaa politiikassa Jeesuksella?!]

[Ja mikä ironisinta, niin ko. Luukkasen merkinnän julkaisun jälkeen alkoi kunnon demonisointi.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti