maanantai 24. huhtikuuta 2017

Maahamme on syntynyt maahanmuuttolöperö vähemmistön diktatuuri {S}

Yksi suomalaisen politiikan ongelma on siinä, että maahanmuuttokriittisyys on asemoitunut vain Perussuomalaisiin. Vaikka kansan ylivoimaisesti suurin osa jakaa kriittisen aseman esimerkiksi suhteessa laittomiin maassaolijoihin, heidän näkemyksensä ei tule poliittisesti vallitsevaksi äänestyspäätöksen perustuessa esimerkiksi talous- koulutus- tai sosiaalipoliittisiin kysymyksiin ja kohdistuessa muihin maahanmuuttolöperyyttä ajaviin puolueisiin.

Median toiminta näkyy siinä, ettei maahanmuuttokriittisyydestä ole tullut valtavirtaa esimerkiksi Keskustassa tai Kokoomuksessa, joiden kannattajakunta on kuitenkin monissa suhteissa Perussuomalaisten linjoilla. Samastamalla maahanmuuttokriittisyyden rasismiin tai natsismiin on saatu aikaiseksi tilanne, jossa poliitikot eivät uskalla puolustaa näkemyksiään muualla kuin Perussuomalaisissa tai teidän listanne kaltaisissa pikkuryhmittymissä. Näin maahamme on syntynyt maahanmuuttolöperö vähemmistön diktatuuri.

[nimimerkki "Professori" 16.4.2017 Tiina Wiikin Tuonen joutsen -blogin merkinnän Kansallismielisten voitto, persujen tappio, jossa jälkipyykkeillään Herran vuoden 2017 kunnallisvaaleja, lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti