torstai 27. huhtikuuta 2017

Aborttioikeudesta älykkäästi ja syvähenkisesti {S}

Mitä mieltä olen abortista?
Kannatan valinnanvapautta ja -oikeutta.
Onko se naisen oikeutta valita tappaa kohdussaan kasvava syntymätön lapsi?
Kyllä on.
Mikä oikeus voi naisella olla valita tappaa kantamansa uuden ihmisen alku?
Valinnan oikeus.
Onko naisen siis pakko synnyttää raiskaajansa rikoksella siittämä lapsi?
Ei todellakaan ole.
Miksi näin?
Raiskattu ei tehnyt tietoista valintaa tulla raiskatuksi. Muutoin lisääntymiseen johtava toiminta on länsimaissa täysin naisten omassa hallinnassa.
Miten niin muka?
Siten, että halutessaan seksiä naisen tarvitsee vain peseytyä, pukeutua puhtaisiin vaatteisiin ja mennä ravintolaan. Siellä hän valitsee joko omaa tasoaan vastaavan tai sitten rimaa alentaen riittävän tasoisen miehen, jonka suo nauttia kanssaan seksin iloista.
Mitä tekemistä tuolla on abortin kanssa?
Se, etä seksissä nainen on se, joka antaa, jolle päättää antaa ja mies on se, joka saa siltä naiselta, jolta voi saada. Ellei mies ylitä rimaa, hän jää ilman. Nainen voi mielensä mukaan joko nostaa tai laskea rimaa.
Ei kai nyt kaikkea vastuuta voi langettaa naisen niskaan?
Kyllä voi ja pitääkin. Mies saa, jos saa. Nainen antaa sille, jolle haluaa antaa. Jos päättää antaa. Hänen kun on muistettava se mahdollisuus, että hän on se joka voi tulla raskaaksi. Siksi hän on se, jonka on huolehdittava, ettei niin käy. Ellei huolehdi, on raskaus hänen oma syynsä, jos hän on omasta vapaasta tahdostaan antanut miehelle seksiä välittämättä seurauksista. Näin siksi, että hän olisi koska tahansa voinut olla antamatta miehelle yhtään mitään. Niinpä hän on se, jonka on kannettava vastuu.
Mutta entä raiskaus?
Vastasin tuohon jo aiemmin. Mutta tiivistän tähän lopuksi:
oikeuksien vastapainoina ovat vastuut,
vapauksien vastapainoina ovat velvollisuudet.

[nimimerkki "Qroquius Kad" 17.4.2017 Tiina Wiikin Tuonen joutsen -blogin merkinnän Abortti ei ole naisasia vaan arvoasia, jossa puhutaan abortista tuhmasti, lukijakommenteissa]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti