keskiviikko 11. tammikuuta 2017

Filosofi esittää tuhmasti, että Venäjä on paha maa ja että sitä ei pidä nuolla {L}

Filosofi Jukka Hankamäki väittää blogissaan, että sellaisen valtion kanssa ei pidä flirttailla, joka rikkoo kansainvälistä oikeutta, käy informaatiosotaa vaikuttamalla muiden valtioiden vaaleihin ja polkee ihmisoikeuksia kuin tulpatonta mopoa. Ja tarkoittaa tällä Venäjää, vaikka sen suuri johtaja Vladimir Putin on toisen, todella suuren johtajan, Georgian lahjan maailmalle eli Josif Stalinin hieno manttelinperijä. Oi, katso:

He pussasivat Putinia pepulle

PS Ei liity tähän, mutta kerrotaan, että Kim Jong-il, edellinen Pohjois-Korean johtaja, oli saanut Putinilta lahjaksi aidon venäläisen perseenpärisyttimen. Mies kuoli sitten siihen, koska se toimi yhtä hyvin kuin mikä tahansa aito venäläinen perseenpärisytin. Ja nyt Pohjois-Korealla on vielä mainiompi johtaja, nimeltään Kim Jong-un.

4 kommenttia:

  1. Jälkikirjoituksesta tuli mieleeni siihen löyhästi liittyvä uutinen viime vuosituhannen lopulta tai tämä alusta, en muista. Saksaan sijoittunut uutinen kuitenkin käsitteli sairaaloiden ensiavussa potilaiden peräaukoista poistettuja vierasesineitä.

    Yleisimpiä olivat luonnottoman luonnollisesti erilaiset auoterotiikan apuvälineet, niin moottoroidut kuin manuaaliset, sekä aivan muihin tarkoituksiin suunnitellut, mutta muotoilultaan soveltuvat esineet. Erikoisimpana nousi ylivoimaisesti esiin Frankfurter Allgemeinen koko numero, jonka joku oli työntänyt anaaliinsa niin syvälle, ettei sitä enää kyennyt poistamaan.

    Liekö asianomainen ajatellut lehden toimituksellisen annin olevan niin syvältä perseestä, että asialle oli syytä tehdä jotain, ja oliko hänen aktinsa kenties yritys luoda kahdesta väärästä yksi oikea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku kiinalainen oli kerran työntänyt ankeriaan perseeseensä, koska oli nähnyt sellaisen tempun televisiossa.

      Juha Vuorisen 'Juoppohullun päiväkirjassa' tai sen jossain jatko-osassa oli viehättävä kertomus saksalaisesta pariskunnasta, joka harrasti sellaista, että pistivät lehden rullalle ja rullan toisen kaverin perseeseen. Ja näin syntynyttä putkea pitkin meni rusettimarsu sitten peräsuoleen. Kerran marsu ei halunnutkaan tulla takaisin perseestä. Toinen sitten pisti tupakansytyttimen päälle nähdäkseen putken läpi. Mutta peräsuolessa tapahtuikin sitten räjähdys, joka sinkosi marsun miehen naamalle murtaen siinä jotain.

      Kun Juoppis kerran perustuu jossain määrin kirjailijan elämään, niin onkohan mies joskus lukenut vastaavanlaisesta tapahtumasta jostain lehdestä?

      Poista
  2. Toisen kappaleen kuudennen sanan pitäisi tietysti olla "autoerotiikan". Ei omaa tekstiään pysty oikolukemaan, tai ainakaan minä en pysty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu. Se on vaikeaa. Mulla on selaimessa kyllä oikolukija, jota käytän aina, kun muistan laittaa sen päälle. Toki sekään ei tee täysin varmaksi sitä, ettei jotain virhettä mukaan tule.

      Minulla on jostain syystä taipumus unohtaa tekstistä tavuja tai joskus jopa kokonaisia sanoja.

      Eräs hyvä tuttuni oli lukenut varhaisempia blogimerkintöjäni ja pannut sitten merkille, että joskus olen saanut aikaan melko mielipuolisia virkerakenteita. Ilmeisesti tätä nykyä syyllistyn tällaiseen kuitenkin vähemmän.

      Poista