tiistai 17. tammikuuta 2017

Filosofi esittää, että Sebastian Tynkkysen käynti oikeudessa ei ollut oikeudenkäynti vaan vaalimainontaa {L}

Filosofi Jukka Hankamäki esittää blogissaan, että pahan Sebastian Tynkkysen (ps.) käynti oikeudessa ei ollut oikeudenkäynti vaan vaalimainontaa. Väittää myös pahaenteisesti, että ihminen voi hävitä oikeudessa mutta voittaa silti aatteellisesti ja ideologisesti ja että juuri niin Tynkkyselle on käymässä. Oi, katso:

Vaalimainontaa vai maalivainontaa?

3 kommenttia:

  1. Vahinko, ettei Hankamäen epistoloita pääse kommentoimaan. Hän ei taida viitsiä moderoida.

    Eivät nämä poliittisesti korrektit ihmiset oikein ymmärrä, miten tämä maailma oikein toimii. Tynkkynenkin sai nyt parasta mahdollista vaalimainosta kohtuuhinnalla. Hän onkin varmaan ainoa, jota oikeudenkäynnin tulos ei harmita lainkaan. Syytäjiä ja tuomareita varmasti harmittaa, kunhan Tynkkysen saama äänivyöry varmistuu.

    Tällä tavallahan kävi myös vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Muut puolueet, YLE ja suurimmat sanomalehdet mustamaalasivat Perussuomalaisia taukoamatta, millä ne saivat aikaan kuuluisan jytkyn. Arvasin tämän jo ennen vaaleja, ja minulla oli tosi hauskaa kun tulokset tulivat julki. Hauskuus tosin latistui, kun PS osoittautui hallituksessa olonsa aikaan tuikitavalliseksi konsensus-puolueeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja silti suomalaisista puolueista Persut on parasta A-luokkaa. Riippuu asia ihan siitä, mihin vertaa. Italialainen Movimento 5 stelle on vielä parempi.

      Poista
    2. Kaik' on niin suhteellista, kuten meilläpäin sanotaan.

      Poista